Jump to content

Oblíbené příchutě Space Cookies: co doporučujete?

Recommended Posts

Ahoj všichni! Nedávno jsem si koupil Space Cookies a byl jsem mile překvapen jejich chutí. Měl jsem variantu s čokoládou a karamelem, ale slyšel jsem, že existuje i spousta dalších příchutí. Chtěl bych zkusit něco nového, ale nechci vybrat naslepo. Které příchutě vám přijdou nejlepší? Jsou nějaké, které vás třeba zklamaly? A zajímalo by mě taky, jestli různé příchutě mají nějaký vliv na účinek THC v těchto sušenkách.

Ahoj! Super, že ti chutnaly, čokoláda a karamel jsou klasika, ale jestli chceš něco fakt zajímavého, zkus kokos s bílou čokoládou – podle mě nejlepší kombinace. Nebo mango-limetka, to je skvělá osvěžující varianta, ideální na letní večery. Co se týče účinků, nemám pocit, že by příchuť nějak ovlivňovala sílu THC, ale konzistence těsta a jeho obsah tuku mohou hrát roli v tom, jak rychle se THC vstřebává. Když už jsme u toho, jestli chceš víc informací o těchto produktech, podívej se na THC – mají tam super výběr a i dost informací o různých variantách.

Já osobně dávám přednost ovocným chutím, třeba borůvka nebo lesní plody. Přijde mi, že k sušenkám krásně sedí a nejsou tak těžké jako třeba čokoládové varianty. A souhlasím s Pavlem – účinek je spíš o obsahu THC než o samotné příchuti. Každopádně je fajn občas zkusit něco nového, protože některé příchutě můžou příjemně překvapit! 😊