marnieswan Posted March 26 Share Posted March 26 Ahoj všichni! Nedávno jsem si koupil Space Cookies a byl jsem mile překvapen jejich chutí. Měl jsem variantu s čokoládou a karamelem, ale slyšel jsem, že existuje i spousta dalších příchutí. Chtěl bych zkusit něco nového, ale nechci vybrat naslepo. Které příchutě vám přijdou nejlepší? Jsou nějaké, které vás třeba zklamaly? A zajímalo by mě taky, jestli různé příchutě mají nějaký vliv na účinek THC v těchto sušenkách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlLoder66 Posted March 26 Share Posted March 26 Ahoj! Super, že ti chutnaly, čokoláda a karamel jsou klasika, ale jestli chceš něco fakt zajímavého, zkus kokos s bílou čokoládou – podle mě nejlepší kombinace. Nebo mango-limetka, to je skvělá osvěžující varianta, ideální na letní večery. Co se týče účinků, nemám pocit, že by příchuť nějak ovlivňovala sílu THC, ale konzistence těsta a jeho obsah tuku mohou hrát roli v tom, jak rychle se THC vstřebává. Když už jsme u toho, jestli chceš víc informací o těchto produktech, podívej se na THC – mají tam super výběr a i dost informací o různých variantách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LarryCrow1992 Posted March 26 Share Posted March 26 Já osobně dávám přednost ovocným chutím, třeba borůvka nebo lesní plody. Přijde mi, že k sušenkám krásně sedí a nejsou tak těžké jako třeba čokoládové varianty. A souhlasím s Pavlem – účinek je spíš o obsahu THC než o samotné příchuti. Každopádně je fajn občas zkusit něco nového, protože některé příchutě můžou příjemně překvapit! 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts